Qui som?

ARTS d'Estiu

Benvinguts al festival

Torna ARTS d'Estiu!

L’ esbojarrada idea que el juny del 2011, en plena crisi, va acceptar el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar -portar a terme un festival artístic al municipi-, ja fa uns anys que és una realitat. Enguany ens endinsem a la vuitena edició i esperem que sigui encara millor que les passades, amb unes propostes artístiques de gran qualitat i variades per a poder satisfer un públic plural i cada vegada més exigent.

El Centre Cultural, amb el suport de l'Ajuntament de Pineda de Mar, segueix apostant per la cultura i enguany encarem aquesta nova edició amb més ganes que mai. ARTS d'Estiu Costa Barcelona no vol ser un festival de música més. El nostre objectiu, com "l'ARTS" del propi nom indica, és poder portar grans artistes de diferents disciplines artístiques com la dansa,el teatre, la música, la màgia, l'humor... Per aquest motiu, cada any que passa intentem anar creixent en experiència, repercussió, qualitat tècnica i artística, amb el propòsit d'esdevenir un festival de referència dins del panorama nacional.

El centre

Centre Cultural i Recreatiu

El Centre Cultural i Recreatiu és una entitat cultural pinedenca sense ànim de lucre que, al llarg dels més de 80 anys de la seva història, ha donat cobertura i ha promogut activitats culturals de tota mena, especialment el teatre i les arts escèniques.

A la gent del Centre Cultural i Recreatiu ens plau molt col·laborar en l’organització d’ARTS d’Estiu Costa Barcelona, aquest cicle d’espectacles al que hi dediquem tot el nostre entusiasme.

El festival ARTS d’Estiu Costa Barcelona representa, tant pel Centre Cultural i Recreatiu com per Pineda de Mar, un poderós vehicle per entrar ben posicionats al corrent dels grans esdeveniments culturals d’estiu al nostre país i una oportunitat per a mostrar el millor del nostre col·lectiu, especialment el cos de voluntaris del Centre, que amb la seva tasca col·laboren a fer possible aquest magnífic encontre cultural d’estiu.

Els que organitzem ARTS d’Estiu Costa Barcelona estem convençuts que aquesta nova edició del festival esdevindrà un gran èxit que farà que estiguem a primera plana als mitjans de comunicació del país.

la base

Voluntaris

Un festival com és ARTS d’Estiu Costa Barcelona necessita una organització impecable i molta gent implicada. És gràcies als voluntaris i a la seva energia que cada dia d'espectacle tot és a punt per a començar. Ells són la base del festival, la força, l’energia i la il·lusió.

Un equip de més de 50 persones que col·laboren amb el festival, el Centre Cultural i el municipi per tal que tot funcioni a la perfecció. La seva dedicació i amor a la cultura permeten no tan sols aixecar el teló a cada espectacle, sinó que el públic gaudeixi, any rere any, d’una programació millor i de més qualitat.

Gràcies a tots.

Patrocinadors

Artistes

Col·labora:

Subscriu-te al newsletter