Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

David Amor & Santi Rodríguez

17/08 @ 22:00

12€

Navegació d'Esdeveniment

La fama de David Amor com a monologuista comença a créixer amb les funcions, per tot Espanya, de “El Club de la Comedia” i la participació al seu homòleg programa de televisió. Actualment és un dels protagonistes de la consolidada comèdia Gym Tony de CUATRO i triomfa a TELECINCO amb “Aquí paz y después gloria”.

David Amor ens presenta a ARTS d’Estiu Costa Barcelona un dels seus shows més divertits, on la música i l’humor es donen la mà. Amb l’espectacle “Fuera de sitio” tenim l’oportunitat de veure a David Amor a la seva faceta més còmica, més musical i més pallassa.

··················

Santi Rodríguez tenia vocació per la interpretació i la comèdia. Després d’alguns intents fallits, l’èxit li va arribar al  participar al “Club de la Comedia” i fitxar per  l’aclamada sèrie “7 Vidas”.

Des de llavors alternà el seu paper de “Frutero” a “7 Vidas” amb la participació a altres programes de televisió. Ha protagoinitzat també varis espectacles teatrals com 5hombres.com, Ave Sosía, Cómicos Uno a Uno o Historias de cada dia.

Santi Rodríguez visita el festival ARTS d’Estiu Costa Barcelona amb el seu espectacle “Como en la casa de uno… (en nigún sitio)”.

IMPORTANT

– No s’admetran devolucions ni canvis d’entrades. No es retornarà l’import de l’entrada en cap situació, excepte en l’anul·lació d’un espectacle.

– Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un pare/mare o tutor/a legal i portar l’autorització corresponent omplerta (descarrega-la aquí).

– Els nens de 0-3 anys tenen entrada gratuïta sense dret a butaca.

– Per raons de seguretat i higiene no és permesa l’entrada de menjar ni beguda al recinte del festival.

Detalls

Data:
17/08
Hora:
22:00
Cost:
12€
Esdeveniment Category:
Web:
https://www.4tickets.es/artsdestiu/public/janto/main.php?Nivel=Evento&idEvento=ARTS07

Col·labora:

Subscriu-te al newsletter 
 

Centre de preferències de privadesa

Necessary

Advertising

S'utilitz

Analytics

S'utilitzaren aquestes dades per tasques de màrqueting del festival

Google Analytics

Other